Contact

     

Heeft u een vraag?

 

Of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Dat kan natuurlijk. 

 

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

9.30- 16.30 uur (vrijdag tot 15.00 uur).


Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei gesloten.

Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) gesloten.

 

Telefoonnummer

+31 (0) 6 245 878 47

 

Emailadres

marianne@bakkerbewindvoering.nl

 

Postadres

Postbus 3206, 3760 DE  SOEST

 

Handige links

Wat is bewindvoering?

Het aanmeldformulier

 

     

MARIANNE

 

Mijn naam is Marianne en ik ben werkzaam vanuit mijn eigen kantoor, Bakker Bewindvoering. Voor de start van mijn bedrijf ben ik 25 jaar werkzaam geweest op de boekhoudkundige afdeling van een accountantskantoor. De laatste vijf jaar daarvan, was ik hoofdverantwoordelijke van deze afdeling. Het cijfermatige deel en het klantcontact hebben mij hierbij altijd veel voldoening gegeven.

 

Op enig moment was het tijd voor iets anders en heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen om mij te bekwamen als beschermingsbewindvoerder. Dit past goed bij mij omdat ik het prettig vind om iets te kunnen betekenen voor mensen. Daarnaast kan ik mijn cijfermatige kennis en sociale vaardigheden hierbij nog beter inzetten.

 

Ik ben iemand die van duidelijke afspraken en een heldere communicatie houd, op basis van wederzijds respect. Voor mij is dit dé manier om tot het beste resultaat te komen.

 

Het volgen van cursussen zorgt ervoor dat mijn kennis up-to-date blijft en ik mij blijf ontwikkelen. Naast het feit dat ik daar veel voldoening uit haal, is het ook een verplichting vanuit de Rechtbank.